LogiFlex Werkplaats is dé tool binnen het LogiFlex softwarepakket voor ondernemingen waar werkzaamheden voor klanten en tijdregistratie deel uitmaken van de dagelijkse praktijk. In deze ondernemingen maakt de werkplaatsmodule uw softwarepakket compleet.

Het werkt heel simpel. U scant of voert de onderdelen in die nodig zijn voor de reparatie en start de klok. Als de reparatie klaar is, stopt u de klok weer. LogiFlex heeft nu een order in het systeem zitten waar alle gegevens op staan.
Start- stop systeem

Het gebruik van het eenvoudige start-/stopsysteem zal vele ‘verloren' uren aan het licht brengen en het rendement van uw organisatie aanzienlijk verhogen. Met de werkplaatsmodule kunt u tevens de productiviteit van uw werknemers meten en waar nodig bijsturen.

Afboeken materialen

Altijd de juiste voorraad doordat de verbruikte materialen direct worden afgeboekt in de werkplaatsmodule.

Verkoopprijs bepalen aan de hand van de kostprijs

LogiFlex Werkplaats houdt rekening met de voorraadstatus van de objecten waar werkzaamheden op worden verricht. Indien deze in uw eigen voorraad staan, worden de materiaal- en arbeidskosten intern geboekt. Zo krijgt u een exacte kostprijsregistratie en kunt u de optimale verkoopprijs bepalen.