Maatwerkprojecten

Elk project begint met een idee van de klant.

Samen het idee uitwerken tot mooie werkbare software.

Met een goede basis zijn aanpassingen in de toekomst altijd mogelijk.

Registratie van productiegegevens

Voor een producent van aanhangwagens hebben we een systeem gebouwd wat de productiegegevens registreert met verschillende koppelingen.
Anssems
  • Koppeling met RDW
  • Koppeling met KBA
  • Koppeling met Kirpestein
  • Koppeling met Exact

Veld en Beek

Veld en Beek is een Biologische boerderij waar ze zelf zuivel produceren en verkopen aan leden van de boerderij. Naast zuivel producten worden er ook andere biologische producten zoals groente, fruit, vlees en brood verkocht.
Om niet meer kort houdbare zuivelproducten te produceren als nodig is voor de leden wordt er gewerkt met herhaalorders voor de zuivel. Alle melk die overblijft kan dan gebruikt worden voor andere producten zoals kaas.

Leden van Veld en Beek kunnen elke week op een vaste locatie hun zuivelbestelling ophalen en ter plekke kunnen ze dan nog andere producten meenemen zoals groente en fruit. De zuivelbestelling kon niet zelf door de leden worden aangepast of stopgezet. Alle wijzigingen werden dan ook per mail of telefoon doorgegeven. De producten die buiten de zuivel werden meegenomen door leden werden ook weer handmatig ingevoerd door een medewerker van Veld en Beek. Dit systeem levert natuurlijk ontzettend veel administratief werk op. Samen zijn we gaan kijken hoe dit te automatiseren. Met een combinatie van maatwerk en LogiFlex is Veld en Beek nu geautomatiseerd.

Pak en Schrijf App

Met deze app kunnen de leden registreren welke artikelen ze extra meenemen van een locatie.

Koppelingen

De app, de webapplicatie en LogiFlex zijn natuurlijk aan elkaar gekoppeld met LogiFlex als centraal systeem.

LogiFlex Basis

In LogiFlex Basis wordt gewerkt met debiteuren, artikelbeheer, orders & herhaalorders, facturering en periodieke rapportages.

Webapplicatie

Met een webapplicatie die geïntegreerd is in de website van Veld en Beek kunnen leden hun zuivelbestelling aanpassen of stopzetten.

Ledensysteem Fitnessnl

Voor Fitnessnl hebben wij een ledensysteem ontwikkeld wat gekoppeld is aan gezichtsherkenning's software. Door Google Maps te integreren zien ze in één oogopslag waar de meeste leden wonen.
Fitnessnl
  • Koppeling met Biostar
  • Herhaalorders
  • Google Maps
  • Sepa bestanden