LogiFlex koppelingen

Koppelingen met externe systemen zorgen voor efficiëntie en gemak.

Vervoerders

DHL, PostNL, DPD, GLS, SendCloud en ShopsUnited

Boekhouding

Exact Online, Unit4 Multivers, Twinfield, Mamut en Accountview

Verkoop

Prestashop, Maatwerk webshops, Bol.com en Google Shopping

Verkoop

Wilt u uw verkoop een extra boost geven? Dan zijn de koppelingen voor Google Shopping en Bol.com een goede optie. Voor een Prestashop webshop hebben wij een zeer uitgebreide koppeling. Heeft u een webshop op een ander platform bijvoorbeeld Magento dan kunnen we onze maatwerkkoppeling inzetten.

Webshop koppeling

De webshop koppelingen zijn zeer compleet. Alle artikelgegevens die een webshop nodig heeft kunnen vanuit LogiFlex gesynchroniseerd worden naar één of meerdere webshops. Van uitgebreide omschrijvingen tot vertalingen en alle media bestanden. Heeft u meerdere webshops dan kunt u unieke teksten per shop invoeren om z.g.n. duplicate content te vermijden. Natuurlijk worden ook uw orders automatisch ingelezen.

Bol.com

De Bol.com koppeling zorgt dat de orders van bol in LogiFlex worden ingelezen. Zodra de order wordt omgezet naar pakbon en het pakketje wordt verstuurd dan meld de koppeling dit weer aan bol.com.

Google Shopping

De Google Shopping koppeling zorgt ervoor dat de producten die u selecteert in LogiFlex in het merchant center komen zodat ze getoond kunnen worden op Google Shopping. LogiFlex geeft u de mogelijkheid om de producten een afwijkende omschrijving mee te geven.

Koppel met uw vertrouwde boekhoudpakket.

Onderstaand de pakketten waar LogiFlex mee gekoppeld kan worden:
  • Exact Online
  • Unit4 Multivers
  • Twinfield
  • Accountview
  • Mamut
  • Reeleezee

Vervoerders

Vanuit LogiFlex koppelen met één of meerdere vervoerders. Voor DHL, DPD, GLS, PostNL, SendCloud en ShopsUnited hebben we een koppeling.
Nooit meer zelf adresgegevens over typen, geen fouten meer in de gegevens. Naast deze standaard koppelingen kunnen we ook een koppeling op maat met uw vervoerder maken.

Afhalen service punt

Voor PostNL, SendCloud en ShopsUnited kunnen klanten kiezen om hun pakket af te halen bij een servicepunt. Deze service zit ook verwerkt in de koppeling.

BTW verzendkosten

Wist u dat de BTW over de verzendkosten die u berekend aan de consument naar rato moet zijn van het factuur bedrag gesplitst per BTW tarief? LogiFLex houd hier rekening mee en splits de verzendkosten op in de verschillende tarieven indien nodig.